Villa Smörblomma

VÄLKOMMEN TILL VILLA SMÖRBLOMMA PÅ VACKRA UTÖ

Utö i Stockholms södra skärgård erbjuder en fantastisk miljö att vara i för individer och gruppers utveckling. Miljön bidrar till att utvecklingsprocessen går snabbare och gruppen kommer snabbt varandra nära för att kunna bygga tillit till varandra.

Villa Smörblomma erbjuder konferensmöjlighet med ”hemma-hos” känsla där ni lagar mat själva alternativt ber om offert för hjälp med matlagningen. Huset erbjuder många platser för goda samtal. Vill ni inte använda det mer traditionella konferensrummet och vädret tillåter rymmer altanen er alla. När vädret är lite mer bistert kan ni med fördel föra era samtal i värmen framför den vackra kakelugnen. 

Huset är fullt utrustat med det ni behöver för att genomföra ert möte. Wifi, projektor, blädderblock, whiteboard och skrivarmöjligheter.

Huset har 6 rum och 11 sängar. 5 rum har två enkelsängar i vardera rum och ett rum har en bredare enkelsäng. Vill ni använda friggeboden som är i direkt anslutning till huset finns det ytterligare 2 sängar (familjevåningsäng med bred underslaf).

Köket är fullt utrustat för kreativ matlagning.

För bokning och information om pris kontaktar du Katarina Cars på 0760-661100 eller mailar till villasmorblomma@gmail.com

Välkommen att titta in i Villa Smörblomma (klicka)

Collage till hemsidan