Konsulter

Cars Consulting Group bildades för att skapa ett företag som kan erbjuda organisationer helhetslösningar inom Human Resources. Grundaren, Katarina Cars, som har många års erfarenhet inom Human Resources från stora multinationella företag inom främst life sciences och telekom drevs av tanken att samla kompetenta och mycket erfarna konsulter i just tanken att kunna ge kunden en större helhetsupplevelse. 
En av företagets grundvärderingar är att olikhet berikar vilket är nödvändigt för att en organisation ska kunna nå största framgång. Därför möter du bara konsulter från Cars Consulting Group som skiljer sig åt vad gäller erfarenhet, utbildning, ålder och kön. Ingen av oss är den andra lik.

  • Vi erbjuder dig konsulter som är experter inom Human Resources; arbetsrätt, fackliga förhandlingar, skapa och implementera HR-processer för tex rekrytering, talent management, employer branding, due diligence, värdegrundsarbete etc.
  • Vi ger dig konsulter med lång erfarenhet av att arbeta med utveckling av grupper och individer. Vårt fokus är att gå från att inte bara inspirera och förmedla kunskap utan att se till att varje individ tar många steg i sin egen utveckling. Du får möjlighet att integrera den nya kunskapen för att kunna bli långvarig och hållbar i din karriär.
  • Vi är experter på att arbeta med ledningsgrupper och dess utveckling och lovar att du kommer att vara med på en resa som gör skillnad. Vi vet att mycket av det som många konsulter för fram har du hört förr, fast på ett lite annorlunda sätt, därför får du något nytt och annorlunda när du arbetar med oss.

Vi besitter kunskap, certifieringar och licensieringar för en mängd olika modeller och verktyg med vilka individen och gruppen kan få ett mätbart utgångsläge.
Våra handledare och coacher har samtliga professionell coachutbildning i enlighet med ICFs standard (International Coach Federation) .

Vi ser fram emot att få träffa dig!